Dialysecentrum Súdhaghe

Welkom op de website van dialysecentrum Súdhaghe: een nieuw dialysecentrum in Heerenveen. Súdhaghe is een onderdeel van het dialysecentrum van het Medisch Centrum Leeuwarden. Súdhaghe ligt op het terrein van ziekenhuis De Tjongerschans.

Súdhaghe is anders. Súdhaghe is nieuw. Ook het idee erachter is nieuw. Een 'ziekenhuissfeer' is er ver te zoeken. Er is een huiselijke inrichting. Een ontvangstruimte met een boekenwand. Bijzondere lichtornamenten. Een halfronde dialysezaal met uitzicht op veel groen. Aan de inrichting en het uiterlijk is veel aandacht besteed. Súdhaghe. Dialysepatiënten voelen zich er op hun gemak. Dat maakt Súdhaghe ook tot een ideale plek voor vakantiedialyse.

U kunt voor uw dialysebehandeling ook terecht bij het Medisch Centrum Leeuwarden en het dialysecentrum Meckama State in Kollum.

naar boven
Actueel

Milieukeur voor het MCL

In 2014 nam het MCL als eerste topklinische ziekenhuis het gouden certificaat Milieuthermometer Zorg met Milieukeur in o... Lees verder

Belangrijk voor mensen met een Beter Af Selectief of Take Care Now! Polis

Heeft u de Beter Af Selectief Polis van Zilveren Kruis Achmea of de Take Care Now! Polis van Agis Zorgverzekeringen? Dan... Lees verder
Bereikbaarheid

Dialysecentrum Súdhaghe

Thialfweg 44
8441 PW Heerenveen
Telefoon: (0513) 656680
Openingstijden:
dagelijks open (behalve zondag)
van 07.30 uur tot 20.30 uur
colofon